Webdesign

aDONNAdesign bouwt al bijna 10 jaar websites en is nog steeds succesvol omdat zij bouwt voor haar klanten, samen met haar klanten. Je kan bij haar terecht voor statisch én dynamisch webdesign!

Het doel van jouw website is informeren, overtuigen en verkopen. aDONNAdesign richt zich met haar webdesign daarom primair op het succesvoller maken van jouw onderneming en dat met een mooi vormgegeven website. Een bezoeker moet snel en gemakkelijk zien wat jij doet, wat je te bieden heb en waar alle informatie te vinden is.

Tijdens de bouw van de website wordt je continu op de hoogte gehouden zodat je precies weet wanneer wat wordt opgeleverd en wat er van jou verwacht wordt. Want, in een succesvol traject draait het uiteindelijk allemaal om samenwerken.

Het traject in het kort:

01. Ontwerp

We gaan samen het door jou ingevulde offerte aanvraag formulier bekijken en bespreken hoe het project het beste gerealiseerd kan worden. Er wordt een functioneel ontwerp en een concept gemaakt.

02. Vormgeving

Aan de hand van het functionele ontwerp en het concept wordt het project vormgegeven. Vorm en functie worden optimaal op elkaar afgestemd!

03. Realisatie

Het uiteindelijke visuele ontwerp wordt na jouw goedkeuring uitgewerkt tot een volledig functionerende statische of dynamische website.

04. Testen

Het technisch gerealiseerde product wordt gevuld met content en wordt uitgebreid door jouw en mij getest voordat zij in gebruik wordt genomen.

05. Online!

Je website is uitgebreid getest en we zijn allebei tevreden met het uiterlijk en het gebruiksgemak van de website. De website wordt online gezet!

Als jij dat wilt regel ik àlles voor je. Domeinnaam, hosting, beveiliging, email, onderhoud en support!

bekijk de

portfolio

ik wil een

offerte