Skip to main content

WordPress websites

Waarom zou je een WordPress website laten maken?

Omdat je je website zelf wilt bijwerken! WordPress (WP) is een open source CMS (Content Management Systeem) waarmee je je website na oplevering heel gemakkelijk zelf kan onderhouden met het gemakkelijke WYSIWYG (What You See Is What You Get) beheersysteem.

Je krijgt na oplevering de inloggegevens en plaatst dan zelf nieuwe pagina’s, artikelen, afbeeldingen en/of video’s.

Daarnaast kan je website gemakkelijk uitgebreid worden met plugins waarmee je allerlei functionaliteiten kunt toevoegen aan je website. Als je bijvoorbeeld je zaken gaat uitbreiden en producten wilt verkopen via je website dan kan dat! Hieronder een paar populaire plugins maar er is nog véél meer mogelijk.

 • SEO (zoekmachine optimalisatie)
 • webshop
 • google map
 • contactformulier
 • slider
 • portfolio
 • events
 • forum
  etc. etc.

aDONNAdesign maakt video’s op maat zodat jij altijd kan terugkijken naar hoe de belangrijkste zaken kunnen worden aangepast op je eigen website!

Hieronder een voorbeeld van een instructiefilmpje.

WordPress is erg populair!

40

van alle websites werken met WordPress!

WordPress is zoals je ziet veel meer dan alleen een blogplatform. Het is een volledig contentmanagementsysteem (CMS) dat voor zowat alles kan worden gebruikt: van grote zakelijke sites tot nieuwswebsites met veel verkeer!

Jij kan dus een kleine óf grote WordPress website laten maken voor je eigen bedrijf. Dat kan een forum zijn over een onderwerp waarover iedereen kan mee discussieren maar ook een evenementenbureau met ticketverkoop, een kappers website met agenda module of een portfolio voor fotograaf, edelsmid of schilder.

Zie je wat jij wilt hier niet bij staan? Neem dan vrijblijvend contact op en stel je vraag gerust. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden!
“WordPress is een open source systeem, dan kan ik het toch ook zelf doen?”

Dat kan maar kost een heleboel tijd en kennis als je een goede en snelle website wilt die ook nog goed gevonden wordt! Dus concentreer je op je eigen niche en laat mij je WordPress website maken: goed en snel!

Een WordPress website koop je altijd mét onderhoudsabonnement. Waarom?

De techniek is in beweging en wordt daardoor steeds complexer en beter. Daarom zijn er regelmatig updates en dus soms ook beveiligings-issues. Is WordPress dan niet veilig? Jawel, maar het negeren van onderhoud kan ervoor zorgen dat je website niet goed beveiligd is en/of er niet tip-top uitziet!

Een WordPress website koop je daarom altijd mét onderhoudsabonnement.

Er wordt dan regelmatig een backup van je website gemaakt en  gecheckt op updates van WordPress en/of plugins.  aDONNAdesign beschermt je website tegen spam, brute force attacks en optimaliseert je database, afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Het onderhoudsabonnement heb je al vanaf € 249,- (excl. BTW) per jaar. Je kan dit ook in gemakkelijke maandelijkse termijnen betalen (alleen via automatische incasso)!

Heb je eens geen tijd of geen zin om zelf je website bij te werken? Je kan dan kiezen voor een strippenkaart. Ik plaats dan als jij dat wilt een artikel of pas wat aan. Lees hier meer over de website strippenkaart.

Er zijn dus vele voordelen, maar er zijn ook nadelen. Als je bijvoorbeeld niet de juiste hosting kiest kan dit leiden tot een trage en onveilige website. Lees hieronder meer over mijn favoriete hostingbedrijf:

Goede en snelle hosting is belangrijk! Ik adviseer daarom Siteground

Reden

01. Snel

De websites zijn snel en draaien stabiel. Men gebruikt NGINX server snelheid, bestanden en databases worden opgeslagen op geavanceerde Solid State Drive-technologie. Een Supercacher en Cloudflare CDN doen de rest!

Reden

02. Gratis SSL

HTTP/2 is het nieuwste netwerkprotocol, dat het laden van websites in de browser aanzienlijk versnelt. Om iedereen te laten profiteren van dit geweldige protocol, biedt ze gratis SSL-certificaten.

Reden

03. Uptime!

99% Uptime! De unieke Anti-bot AI blokkeert Brute-force attacks, CHROOT account isolatie en pro-actieve server monitoring voorkomt en repareert issues supersnel.

Heel betaalbaar!

Hieronder de tarieven van hosting bij Siteground:

Basic

€ 5,95

/maand
 • 1 Website
 • 10 GB Web ruimte
 • 10.000 Bezoeken per maand
Premium

€ 9,99

/maand
 • 2 websites
 • 20 GB Web ruimte
 • 25.000 Bezoeken per maand
Developer

€ 13,93

/maand
 • 5 websites
 • 40 GB Web ruimte
 • 100.000 Bezoeken per maand
En met  het Premium of Developer abonnement heb je nog wat interessante extraatjes maar dat moet je maar op de website van Siteground bekijken!