Skip to main content

Over

Josephine Reijman

Na mijn opleiding aan de Amsterdamse Grafische School en verschillende functies in grafische- en multimediabedrijven help ik sinds 10 jaar ondernemers hun identiteit vorm te geven in grafisch ontwerp en op het internet.

Ik maak in nauw overleg met jou een optisch mooi en technisch verantwoord product waar je gegarandeerd tevreden mee bent!

Ik verleen 24/7 support: dat houdt in dat ik zo snel mogelijk op je vragen reageer en altijd een passend antwoord geef waarmee je uit de voeten kunt. Dus ook `s avonds en in het weekend! Dit laatste natuurlijk als het echt niet even kan wachten…

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden voor je bedrijf, stichting of particuliere ontwerp. Je kan ook meteen een (gratis) offerte aanvragen!

Josephine

Reviews:

Dank je wel, de website is super mooi geworden! Ik krijg alleen maar hele positieve reactie dus bij deze geef ik je die door.

Bernadette VerheijDetsZit

De website van de Vondelflat is gebouwd door aDONNAdesign, we zijn er erg blij mee. Het is een wereld van verschil met onze oude website. De nieuwe site is tot stand gekomen door uitermate prettige samenwerking

Gerard BosklopperDe Vondelflat

Dankzij de inspanning van aDONNAdesign heb ik met mijn website een mooi visitekaartje en is mijn vindbaarheid ontzettend vergroot. Gelukkig houdt haar service niet op na de oplevering!

Harry VeenVDWExcellent en Pimsboekhoudwereld

Toffe reacties gehad tot nu toe. “Past precies bij jullie “zijn veel reacties. Dus bij deze alle lof en dank naar jou voor je meedenken en overgaan tot handelen! Klanten zeggen: ziet er gelikt uit …. Ziet er echt SUPER uit … Mooi!…Ziet er geweldig uit!!

Esther GoedhardEetcafé Brouwers

aDONNAdesign sloot bij het ontwerpen van mijn website goed aan bij mijn wensen qua uitstraling en functionaliteit. Na oplevering staat Josephine altijd snel klaar als je vragen hebt. Een stukje persoonlijke service dat is prettig!

Iris SchaartIris Schaart Fotografie

Mijn website heb ik laten maken door aDONNAdesign, ik had meteen een goed gevoel bij Josephine. Goede en snelle service! Ze reageert snel en komt haar afspraken na. Ze denkt altijd mee en heeft goede en snelle oplossingen. De website is erg mooi geworden, klanten zijn hier erg positief over.

Antoinette BuytendijkJens&co

Wij van de Timmerstee hebben weinig kaas gegeten van webdesign. Geen nood, dankzij aDONNAdesign hebben we nu een website precies zoals we hem graag wilden hebben. Josephine denkt met je mee en geeft vakkundig advies.
Wij zijn blij deze stap te hebben gezet…

Diana TuitmanDe Timmerstee

Bij het surfen naar eventuele aandenkens van onze overleden hond kwamen we uit op uw site. Ik was helemaal onder de indruk. En nu het klaar is: ohhh, keimooi! super!! Heel erg bedankt.

Danielle Claessens