Skip to main content
Actiewordpress

Nieuwe website met subsidie!

By september 2, 2022No Comments

50% lening,

50% bijdrage Mondriaan Fonds

Hoe zit dat? een nieuwe website met subsidie?

Voor beeldend kunstenaars die een nieuwe website willen laten maken of een bestaande website willen laten aanpassen: het Mondriaan Fonds en Fonds Kwadraat werken samen voor jou!

Voor de financiering van een nieuwe website en de aanpassing van een bestaande site kan je vanaf nu de helft van het begrote totaalbedrag rentevrij lenen bij Fonds Kwadraat en de andere helft als bijdrage van het Mondriaan Fonds krijgen.

Hoe het werkt

In 7 stappen vraag je het bedrag voor je website aan bij Fonds Kwadraat. Je moet wel een gespecificeerde begroting met offertes toevoegen. Als je aanvraag wordt toegekend door Fonds Kwadraat, dan ontvang je een overeenkomst voor de lening. Deze lening is dus de helft van het toegekende bedrag. De andere helft is een bijdrage van het Mondriaan Fonds!

50