Skip to main content
maatschappelijk betrokkenwordpress

Maatschappelijk betrokken ondernemen

By februari 5, 2021februari 7th, 2021No Comments

Eenvanzelfsprekendheid voor aDONNAdesign

De definitie van maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO) is: “is het vrijwillig investeren van expertise, menskracht, faciliteiten of netwerken in de lokale samenleving.”

Het gaat hierbij dus om de samenwerking tussen bedrijven en non-profitorganisaties waarbij het bedrijf de mensen en middelen inzet om de vraag van een maatschappelijke organisatie in te vullen.

website-animaheert

Het pas gestarte non-profit bedrijf “Animaheert” van Anjet van Linge en Marc De Groot is een startende ecologische tuinderij in Den Andel die gewone groente gaat verbouwen voor mensen in de buurt en ze willen daarbij tuinieren in harmonie met de natuur. De Animaheert draagt hiermee bij aan het kweken van groente voor de buurt én aan een gezondere wereld. Want groente van dichtbij die ook nog ecologisch geteeld is, is beter voor het milieu dan groente die je van ver moet halen.

De Animaheert drijft geheel op vrijwilligers en ik (aDONNAdesign) ben zeer betrokken bij de overstap naar een duurzame economie en een gezonde wereld en wil daarom graag een bijdrage leveren hierin.

In het kader van “nationale weggeefdag” besloot ik om de website voor de Animaheert geheel kosteloos voor hen te gaan maken.

Ik juich het initiatief van Anjet en Marc dus van harte toe en wens ze heel veel succes ermee!