Skip to main content
maatschappelijk betrokken

Kaartje voor ouderen

By april 23, 2020februari 2nd, 2021No Comments

Stuur jij ook een kaartje naar een eenzame oudere?

Klein gebaar, groot geluk!

Wegens het coronavirus krijgen veel ouderen geen bezoek meer of op afstand, achter glas of zo. aDONNAdesign wil op één of andere manier graag deze ouderen helpen en doet daarom mee aan het project “kaartje voor ouderen”.  Zij zoeken nog meer mensen die een kaartje willen sturen naar eenzame ouderen. Wil jij ook helpen? Meld je dan aan en stuur ook één of meer kaartjes naar ouderen! Het kaartje en de postzegels betaal je zelf. De adressen krijg je via de website kaartjevoorouderen.nl

eenzame-ouderen-ontvangen-een-kaartje
kaartjes sturen aan ouderen

Meer doen tegen eenzaamheid? Lees meer op de website eentegeneenzaamheid.nl of op de website van thehappyactivist waar je meer kan lezen over liefe in tijden van corona. Steun bijvoorbeeld bloementelers en maak tegelijkertijd een oudere blij!