Skip to main content
Actie

Jouw Adobe-CC abonnement nu 2 maanden gratis!

By maart 20, 2020maart 21st, 2020No Comments

Jouw Adobe-CC abonnement nu 2 maanden gratis! Bekijk hier hoe je dat krijgt:

adobe-cc-2-maanden-gratis
Wil je weten hoe? Lees dan aandachtig en doe precies wat hier staat. Ik heb het zelf uitgeprobeerd en het klopt hoor: ik heb mijn Adobe-CC abonnement nu de komende 2 maanden gratis! Dat scheelt mooi bijna € 100,- (excl. BTW).

Log eerst in op je Adobe-CC account. Ga naar je lidmaatschappen en selecteer “lidmaatschap annuleren”.

Nadat je een willekeurige reden voor opzegging hebt gegeven (zeg bijvoorbeeld dat het te duur is), ga je verder en annuleer je je huidige lidmaatschap door op “doorgaan” te klikken. Je krijgt te zien wat je nog moet betalen omdat je voortijdig opzegt maar ga gerust door want de volgende pagina is een pagina met aanbiedingen om je ervan te overtuigen om te blijven. Hierop vindt je de aanbieding van twee maanden, waarmee je in totaal 99,98 bespaart!

Klik op ‘aanbieding accepteren’ en je bent klaar. Deze getweete video van Yehju Park laat nog even zien hoe gemakkelijk het gaat.