Skip to main content
statische websitewordpress

Een statische of dynamische website?

By januari 26, 2020april 19th, 2020No Comments

Hoe maak je die keuze?

Het maken van de keuze voor een statische of een dynamische website hangt af van een aantal factoren. Wat is het doel van je website, wil je zelf je website kunnen bijwerken of laat je dat liever doen. Andere zaken die een rol kunnen spelen:

voor/tegen

statisch

dynamisch

zelf bewerken
nee
ja
zoekmachineoptimalisatie
ja *
ja maar beter
hosting
goedkoop
gemiddeld
snelheid
snel
gemiddeld
webwinkel
nee
ja
forum
nee
ja
onderhoud nodig
nee
ja
functionaliteiten toevoegen
niet zelf
wel zelf *

aDONNAdesign bouwt dynamische websites in WordPress, een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Voor het bijwerken van jouw website maakt zij speciaal een instructievideo die op het Vimeo kanaal van aDONNAdesign wordt gezet. Deze kan je altijd kan bekijken als je even niet meer weet hoe het allemaal moet!

Een statische website wordt in HTML met CSS gebouwd. Als je wat gewijzigd wilt hebben dan neem je contact op en voer ik de wijziging z.s.m. uit. Je kan hiervoor een voordelige strippenkaart aanschaffen waardoor je niet voor ieder klein klusje een klein factuurtje krijgt.

Weet je nog niet wat voor jouw website de beste keuze is? Neem dan gerust contact op met aDONNAdesign om dit te bespreken in een vrijblijvend, oriënterend gesprek.

* Google ziet graag dat je regelmatig nieuwe content op je website plaatst en rankt je website dan hoger! Facebook en Twitter bieden de mogelijk jouw laatste Tweets of Posts automatisch op een website te laten zien. Zo wordt je statische website toch een beetje dynamisch terwijl je bijvoorbeeld alleen je Facebook of Twitter pagina bijhoudt.